Woonstede Wijk tijdens Kinderboekenweek 'Bij mij Thuis'

Van woensdag 4 t/m 15 oktober was de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar was 'Bij mij thuis'. Een thema wat perfect aansluit bij ons! Al 75 jaar zorgen wij voor een fijn (t)huis voor mensen in Ede en Scherpenzeel. Op zaterdag 14 oktober werd Cultura dan ook omgetoverd tot Casa Cultura.

Afgelopen zaterdag ontstond er een echte ‘Woonstede Wijk’ in Cultura! Een wijk met grote kartonnen huisjes, die alleen nog sfeerloos en grijs waren. Maar daar kwam snel verandering in. Kinderen konden de hele dag de huizen versieren. Een perfecte plek voor de knutselliefhebber. Ze mochten stiften, stickers, lijm en glitters gebruiken om de huizen helemaal naar hun wens mooi te maken. Zo ontstond er aan het einde van de dag een kleurrijk en prachtig dorp met allemaal prachtige versierde huizen.

Naast de huizen was het ook mogelijk om een kleurplaat te kleuren en in te leveren voor de kleurwedstrijd. Ook in de kleurwedstrijd werden er nog vele huizen ingekleurd. Wij verloten volgende week drie kartonnen speelgoedhuisjes onder de drie winnende kleurplaten. Wil jij je kleurplaat nog inleveren? Dat kan tot morgen 15:00 uur (20 oktober).