Nieuws

Zomerkampen Stichting VakantieKind

We hebben samen met Stichting VakantieKind een paar plekken gereserveerd voor de kinderen en jongeren van onze huurders. Hier leest u meer informatie over Stichting VakantieKind.

Feestelijke opening van tuinwijk Soma

Vrijdag 17 juni was het zover, de officiële opening van tuinwijk Soma. Jaren is er aan de wijk gebouwd en de eerste bewoners kregen al een tijd geleden de sleutels van hun woning. Samen met bewoners, omwonenden, collega’s en externe partijen werd de opening afgelopen vrijdag gevierd.

Start verhuur 18 nieuwbouw driekamerappartementen

Van woensdag 22 juni tot en met woensdag 29 juni bieden we in totaal 18 nieuwbouw driekamerappartementen voor verhuur aan op huiswaarts.nu: 10 driekamerappartementen Loevestein (Victoriastein, Ede) en 8 driekamerappartementen Enka (Akulaan, Ede).

Werkzaamheden rond kantoor Woonstede

Van 16 mei tot en met 24 juni zijn er werkzaamheden rond het kantoor van Woonstede. Er wordt dan een warmteleiding aangelegd. De woonwinkel blijft tijdens de werkzaamheden voor u toegankelijk.

Airborne komt tot leven op de Van Eekelenflat

Ede is een uniek street art kunstwerk rijker. Wellicht heeft u het al gezien! Op de kopse kant van de Van Eekelenflat aan de Nieuwe Maanderbuurtweg is een vliegend paard van 33 meter hoog afgebeeld. Afgelopen weken werkte street artist Nina Valkhoff in samenwerking met collega artist SMOK op grote hoogte aan de overweldigende muurschildering.

Team Op tijd Erbij (Gemeente Ede)

Sinds 1 januari 2021 is de Wet Gemeentelijke Schuldhulpverlening veranderd en is de zogenoemde 'vroegsignalering' ingevoerd. Hier leest u daar meer over.