Nieuws

Feestelijke oplevering Kolkakkerbuurt

Donderdag 23 maart was het feest in de Kolkakkerbuurt. Afgelopen maand zijn hier namelijk de laatste woningen opgeleverd. In totaal werden 113 woningen gesloopt. In opdracht van woningcorporatie Woonstede hebben Koopmans Bouwgroep en Van Wijnen hier de afgelopen jaren 155 nieuwbouwwoningen voor teruggebouwd. We kunnen dus meer huurders blij maken met een nieuwe woning. Genoeg redenen om met de bewoners te proosten op de nieuwe wijk.

Maak kennis met Gabrielle

Als u met Woonstede belt kan het zomaar zijn dat u Gabrielle aan de lijn krijgt. Samen met haar collega’s van de Klantenservice is zij het vaste aanspreekpunt voor onze huurders.

Brand in flat Elskamp

Woensdagmiddag brak er brand uit bij een appartement in de Elskamp aan de Van der Hagenstraat in Ede. De brandweer bluste de brand en ontruimde 36 appartementen. Gelukkig raakte niemand gewond.

Maak kennis met Ilse

Als u met Woonstede belt kan het zomaar zijn dat u Ilse aan de lijn krijgt. Samen met haar collega’s van de Klantenservice is zij het vaste aanspreekpunt voor onze huurders.

Start van de bouw van 42 huurappartementen

Donderdag 2 maart vierden Woonstede, Van Wijnen, gemeente Ede en andere betrokken partijen de start van de bouw van 42 huurappartementen. De appartementen worden gebouwd op het terrein van de Elias Beeckman Kazerne aan de Brigadelaan. De appartementen worden naar verwachting in de zomer van 2024 opgeleverd.

Vraag steun van het Noodfonds Energie aan

Heeft u een hoge energierekening? Als uw inkomen laag is en uw energiekosten hoog betaalt het Noodfonds Energie een deel van uw energierekening. Het maakt niet uit bij welke energieleverancier u zit.