Woonstede wint World-class Workplace label

Woonstede is door Effectory uitgeroepen tot World-class Workplace 2023-2024! Dit label bevestigt dat Woonstede toegewijd is aan het welzijn en succes van haar medewerkers.

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het kijken naar en belonen van goede werkgevers, omdat ze denken dat organisaties waar medewerkers gewaardeerd worden, beter presteren. Medewerkers maken namelijk het verschil.

Woonstede heeft aan alle medewerkers gevraagd hoe blij ze zijn met hun werk en wat ze vinden van Woonstede als werkgever. Op basis van de antwoorden heeft Woonstede een heel goede score gekregen en daarom is Woonstede uitgeroepen tot een World-class Workplace.

Het keurmerk kan niet gekocht worden, maar alleen worden verdiend door goede beoordelingen van medewerkers. Als je solliciteert bij een bedrijf met dit keurmerk, weet je dus dat je bij een goede werkgever terechtkomt.”

Ben jij op zoek naar een baan waar je kunt groeien en bloeien? Dan is dit jouw kans! Woonstede heeft een aantal leuke vacatures beschikbaar. Sluit je aan bij team Woonstede en ontdek zelf waarom wij als een World-class Workplace worden erkend.

Bekijk onze vacatures: Woonstede - jouwwoonbaan.nl