Start verhuur nieuwbouw Loevestein Ede

We gaan starten met de verhuur van de 194 nieuwbouw een-, twee- en driekamerappartementen uit het project Loevestein aan Victoriastein in Ede. Van 4 mei tot en met half augustus adverteren we ongeveer tien woningen per week. Altijd van woensdag tot woensdag. Dus houd onze Facebookpagina en het aanbod op huiswaarts.nu in de gaten!

Van woensdag 4 mei tot woensdag 11 mei 2022 bieden we de eerste elf driekamerappartementen aan via https://www.huiswaarts.nu/. Dit zijn appartementen van het type S (4x), D (4x), N (1x), O (1x) en P (1x).

Meer informatie over dit nieuwbouwproject, inclusief een beschrijving en plattegrond van de woningen, leest u op onze website: www.woonstede.nl/loevestein

Veel appartementen in de verhuur komende maanden

We zijn superblij dat we de komende maanden een ruim aanbod aan nieuwbouw appartementen hebben. Naast de appartementen aan Victoriastein, adverteren we vanaf 18 mei ook wekelijks tien driekamerappartementen aan de Akulaan (project Enka). Met de verhuur van deze appartementen zijn we 5 januari gestart. De eerste 89 appartementen daar zijn al verhuurd. Van 18 mei tot en met eind juni bieden we de volgende 61 appartementen te huur aan via huiswaarts.nu. Daarna hopen we te kunnen starten met de verhuur van de woningen in de voormalige Van Essenkazerne in Ede. Meer informatie over deze projecten vindt u op de projectenpagina van onze website.

Houd huiswaarts.nu in de gaten

Geïnteresseerd in de nieuwbouw huurappartementen en -woningen van Woonstede in Ede? Houd huiswaarts.nu dan goed in de gaten de komende maanden. Reageren op woningen kan alleen via huiswaarts.nu. Nieuwbouwwoningen worden op dezelfde manier geadverteerd als andere (bestaande) woningen. Dat betekent dat belangstellenden per adres reageren op een woning, met een maximum van 3 reacties.