Start van de bouw van 42 huurappartementen

Donderdag 2 maart vierden Woonstede, Van Wijnen, gemeente Ede en andere betrokken partijen de start van de bouw van 42 huurappartementen. De appartementen worden gebouwd op het terrein van de Elias Beeckman Kazerne aan de Brigadelaan. De appartementen worden naar verwachting in de zomer van 2024 opgeleverd.

Onthulling bouwdoek

Marco de Wilde (directeur Woonstede), Peter de Pater (wethouder) en Harry Dijkstra (directeur Van Wijnen) onthulden samen het bouwdoek en proostten op de start van de bouw. Met de appartementen is Ede 42 sociale huurwoningen rijker, en ook nog op een prachtige locatie.

Wooncomplex

Woonstede neemt één wooncomplex af van Van Wijnen. Dit complex bestaat uit 22 tweekamerappartementen en 20 driekamerappartementen. Het gebied wordt een mix van sociale huurappartementen en koopwoningen. De woningen zijn ontworpen door TVA Architecten. Rondom de appartementen komt een mooie groenvoorziening.

Verhuurd via Huiswaarts.nu

De appartementen worden verhuurd via www.huiswaarts.nu. Wanneer de appartementen verhuurd worden, is nog niet bekend. Houd de website van Woonstede (www.woonstede.nl/ebk) in de gaten voor de laatste updates.