Werken bij Woonstede

Waar gaan we voor?
Een thuis is een plek waar je je goed voelt, waar je kunt ontspannen en lekker kunt leven. Woonstede helpt mensen aan een thuis: starters, senioren, jonge gezinnen, uitbreidende gezinnen of juist uit elkaar gaande gezinnen. Onze belangrijkste doelgroep bestaat uit mensen met een inkomen tot € 36.798,- die in de Food Valley wonen. Onze kracht ligt in slim investeren, kwalitatief goed bouwen en efficiënt onderhouden.

Nieuwe collega's
We zoeken nieuwe collega's die hiervoor hun talent willen inzetten. Bij Woonstede krijg je het vertrouwen om initiatief te tonen en buiten de gebaande paden te durven te gaan. Dit noemen we creativiteit en is één van onze kernwaarden samen met klantgericht, resultaatgericht en maatschappelijk betrokken. Deze waarden brengen we in de praktijk goed samen te werken: met elkaar, met huurders, andere maatschappelijke organisaties en ketenpartners.

Vacatures
Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op onze vacaturepagina.

Hoe is het werken bij Woonstede?
Misschien denk je erover om te reageren op een vacature, misschien heb je het al gedaan. Dan vraag je je vast af hoe het is om bij ons te werken. Om een indruk te geven van ons kantoor en de mensen die er werken geeft onze collega Ellen je een rondleiding door het gebouw. 

 


Mijn eerste tijd bij Woonstede
Titus Kroon, onze inkoper Vastgoed en programmaregisseur RGS stapte over van de commerciële sector naar de woningcorporatie. Hij vertelt over deze overstap en over zijn eerste tijd bij Woonstede.

Mijn eerste tijd bij Woonstede

We hebben ook vele collega's in de buitendienst. Een van die collega's is Wilfred van Hal. Hij kwam in 2019 in dienst als Allround Vakman. 


Vakman bij Woonstede

Arbeidsvoorwaarden
Bij Woonstede heb je keuze in arbeidsvoorwaarden die bij jou passen. Op alle arbeidscontracten van Woonstede is de CAO Woondiensten van toepassing. Op alle arbeidscontracten van Woonstede is de CAO Woondiensten van toepassing. En we vullen deze CAO aan met goede eigen secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij kun je aan het volgende denken:
- Een vergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 per km met een maximum van € 338,83 bij een afstand van maximaal 50 km en op basis van 5 werkdagen per week;
- Een fietsregeling en als je daar geen gebruik van maakt een compensatie van gereden fietskilometers;
- Als het voor je functie nodig is krijg je de beschikking over een laptop, tablet of mobiele telefoon;
- Een cafetariasysteem waarbij je bepaalde arbeidsvoorwaarden kunt ruilen;
- De mogelijkheid van een vierdaagse werkweek voor fulltimers; 
- Een persoonlijk opleidingsbudget; 
- Een kantoor in het centrum van Ede met goede faciliteiten zoals een fietsenberging, een drooghok voor regenkleding, douche en parkeervoorzieningen. Er is vers fruit en uitstekende verse koffie. 
- Gezellige ruime (flex)werkplekken met alles wat je nodig hebt om goed te kunnen werken
- Beschikking over (elektrische) bedrijfsauto's voor zakelijke reizen;

Woonstede op Facebook
Ook via Sociale Media geven onze medewerkers een kijkje in hoe het werken bij onze organisatie is. 
Via onze Facebookpagina verzorgen verschillende collega's regelmatig live video's. Op ons Youtube-kanaal kun je filmpjes van activiteiten en projecten vinden.


Teunis en Ellen geven inzicht in het werk van Woonstede via filmpjes op Facebook

Meer over ...
StagesVacatures

 
Terug  Terug