Onze organisatie

Wat maakt een huis een thuis? Wat Woonstede betreft is het een plek waar u zich goed voelt. Waar u graag terugkomt na een dag werken of een dagje uit. waar u blij bent op uw bank ploft! Woonstede vindt voor u graag een thuis als uw inkomen onder € 39.056,- bruto per jaar blijft.

Woonstede helpt zo veel mogelijk starters, jonge gezinnen, uitbreidende gezinnen, uit elkaar gaande gezinnen en senioren om een plek te vinden waar ze kunnen ontspannen en fijn kunnen leven. Want een fijn thuis is uw goed recht! Heeft u om welke reden dan ook een beetje extra steun of hulp nodig? Ook dan hebben wij een thuis voor u. En wilt u de stap maken om uw huis te kopen? Dat maken wij ook mogelijk.

Waar u zich thuis voelt, is persoonlijk. Daarom hebben we huizen in alle soorten en maten in verschillende wijken in de gemeenten Ede en Scherpenzeel. En ook al is de keuze in Wageningen beperkt, ook daar helpen we u graag aan uw thuis.

We knokken voor een reële huurprijs. Een goed thuis neemt zorgen weg in plaats van dat het zorgen oplevert. Dit doen we door slim te investeren, goedkoop te bouwen en goed en efficiënt te onderhouden. Maar ook door ons in te zetten voor lagere kosten voor warmte en elektra. En we doen dit graag samen met u.

 
Terug  Terug