Compliment, klacht en tip

We horen het graag als u een klacht heeft, zodat we u verder kunnen helpen. Maar natuurlijk horen we het ook graag als u tevreden bent. Bent u goed geholpen? Of enthousiast over uw (nieuwe) woning? Laat het weten!

Veel gevraagd over Compliment, klacht en tip

Ik heb een klacht over de dienstverlening van Woonstede. Hoe geef ik mijn klacht door?

Algemeen

We willen u zo goed mogelijk helpen. Toch kan er soms iets misgaan. Heeft u iets vervelends met ons meegemaakt? Of bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Dat kunt u online aan ons doorgeven. Lukt dit niet? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Ik betaal Woonstede voor het onderhoud van mijn tuin. Ik ben hier niet tevreden over. Waar kan ik dat melden?

Algemeen

We proberen u zo goed mogelijk te helpen. Maar het kan gebeuren dat u toch niet tevreden bent. Dit is erg vervelend.

Geef uw klacht aan ons door. We lossen uw klacht graag op. Zo helpt u ons nog beter te worden.

Lukt het u niet om digitaal uw klacht door te geven? Neem dan contact met Woonstede op. We helpen u graag.

Wat doet Woonstede met mijn klacht?

Algemeen

Als u een klacht bij ons indient, krijgt u binnen twee werkdagen een bericht dat we uw klacht ontvangen hebben. Binnen twee weken na het indienen van uw klacht, hoort u wat we met uw klacht doen. Is het dringend, dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord.

Ik heb een klacht over een reparatie die niet goed is uitgevoerd. Waar meld ik dat?

Algemeen

We willen u zo goed mogelijk helpen. Toch kan er soms iets misgaan. Heeft u een klacht? Dat kunt u online aan ons doorgeven. Lukt dit niet? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Ik ben tevreden en wil graag een compliment geven. Hoe doe ik dat?

Algemeen

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Dat kunt u online aan ons doorgeven. Lukt dit niet? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Ik ben niet tevreden met de manier waarop mijn klacht is afgehandeld. Wat kan ik doen?

Algemeen

Regionale Geschillencommissie
Bent u het niet eens met de manier waarop uw klacht is afgehandeld? Of bent u het niet eens met onze oplossing? U kunt de regionale Geschillencommissie vragen daarover een uitspraak te doen via de website van Geschillencommissie Woningcorporaties Valleigebied.

Komt u er niet uit met de regionale Geschillencommissie? Neem dan contact op met de Commissie Governancecode Woningcorporaties.

Huurcommissie
Bent u niet tevreden over bijvoorbeeld de huurprijs, het onderhoud van uw woning of de hoogte van de servicekosten? En komt u er samen met ons niet uit? Dan kunt u de Huurcommissie vragen om daarover een uitspraak te doen. 

De uitspraak van de Huurcommissie is bindend. Dit betekent dat Woonstede niet zomaar de uitspraak van de Huurcommissie naast zich neer kan leggen. Als u naar de Huurcomissie gaat, moet u wel een bedrag betalen. Meer informatie vindt u op de website van de Huurcommisie.