Kans van slagen

Hoe groot is de kans dat u binnenkort een nieuwe woning krijgt? Dit is vooral afhankelijk van hoe lang u bent ingeschreven als woningzoekende. Dit principe geldt voor alle gemeenten in de regio. Daarnaast heeft Scherpenzeel aanvullende richtlijnen.

• Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal
Uw kans van slagen voor een woning in Wageningen, Ede, Rhenen of Veenendaal hangt vooral af van uw inschrijfduur. Van de mensen die op een woning reageren, krijgt degene die het langst is ingeschreven de woning als eerste aangeboden.

• Scherpenzeel

In Scherpenzeel hangt uw slagingskans af van verschillende factoren. De belangrijkste is hoe lang u ingeschreven staat. Van de mensen die reageren op een woning, krijgt degene die het langst is ingeschreven de woning als eerste aangeboden. Daarnaast gelden voorwaarden per woning, zoals alleen voor starters, minimaal 2 personen, enzovoort. 

Sneller kans via loting van woningen 
Wilt u binnenkort al verhuizen? En zoekt u voor een vaste periode een woning? Doe dan mee met de loting van woningen. Bij loting telt inschrijfduur niet, maar bepaalt het lot, en zo heeft iedereen dezelfde kans. Reageer op het actuele aanbod op huiswaarts.nu. 
 
Terug  Terug

Wilt u snel verhuizen? Doe dan mee met de loting van woningen.