Aanbod Woonstede

Zoekt u een sociale huurwoning in de Groene Vallei? Het gebied tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Kijk dan welke woningen op dit moment te huur staan via Huiswaarts.nu. Op deze website vindt u alle huurwoningen van verschillende verhuurders uit de regio. Wanneer u reageert op een woning, zorg dan dat u ingeschreven staat bij Huiswaarts.nu. Ook voor een koopwoning kunt u bij Woonstede terecht.

Veel gevraagd over Aanbod Woonstede

Kan ik reageren op alle woningen die worden aangeboden?

Algemeen

Nee, u kunt alleen reageren op woningen die voor u passend zijn. Dit wordt bepaald door uw inkomen en huishoudgrootte (met hoeveel mensen u in huis woont). Het is belangrijk om dit goed in te vullen op Huiswaarts.nu bij 'Mijn pagina' onderwerp 'Mijn profiel' bij 'Huishoudsamenstelling en inkomen'. Op deze manier ziet u alleen de woningen waarop u kunt reageren.

Waar heeft Woonstede huurwoningen?

Algemeen

We hebben huurwoningen in de gemeenten Ede en Scherpenzeel.

Al onze huurwoningen verhuren wij via Huiswaarts.nu.

Wat kun je bij Woonstede huren?

Algemeen

We bieden woningen, garages en parkeerplaatsen aan op Huiswaarts.nu. Ook nieuwbouw huurwoningen kunt u hier vinden. Niet alle woningen komen op Huiswaarts.nu. Sommige woningen gaan naar iemand met urgentie. 

Stalling voor scootmobiels bieden we niet aan via Huiswaarts.nu. Heeft u hier interesse in? Neem contact op met Woonstede. Wij hebben de volgende gegevens van u nodig:

  • Uw naam
  • Uw adres
  • Naam van uw mo-consulent
  • Verwachte leverdatum van uw vervoershulpmiddel

Hoe gaat de verdeling van statushouders/vluchtelingen?

Algemeen

Ieder jaar krijgen we van de gemeenten Ede en Scherpenzeel een aantal statushouders (vluchtelingen) om te huisvesten. In opdracht van de gemeente zoeken we dan naar een passende woning voor de statushouder. 

Als iemand verhuist, kijken we of de woning geschikt is voor de statushouder die bij ons op de lijst staat. Is een woning geschikt? Dan bieden we deze direct aan bij de statushouder. Is de woning niet geschikt? Dan kijken we of er andere kandidaten op de lijst staan die woonurgentie hebben. 

Is de woning ook niet geschikt voor anderen, dan komt de woning op Huiswaarts.nu.

Hoe vaak adverteren jullie woningen op Huiswaarts.nu?

Algemeen

Iedere werkdag komen er nieuwe woningen op Huiswaarts.nu. Als u inlogt ziet u de woningen die u kunt huren.

Het aantal nieuwe advertenties per dag hangt af van het aantal huuropzeggingen die we krijgen. Gemiddeld zijn dit er 10 tot 15 per week. Omdat we iedere werkdag adverteren, is de reactietermijn van elke advertentie anders. Elke advertentie staat 5 werkdagen op Huiswaarts.nu. Als u elk weekend kijkt, dan mist u niets.

Ik ben student en zoek een kamer. Waar kan ik terecht?

Algemeen

U kunt terecht bij Idealis. Idealis is de studentenhuisvester in Ede en Wageningen. Wij bieden geen studentenkamers aan. We hebben wel eenkamerappartementen. Als er eentje vrij is, vindt u die op Huiswaarts.nu

In welke gemeenten heeft Woonstede huurwoningen?

Algemeen

We hebben huurwoningen in de gemeenten Ede, Wageningen en Scherpenzeel.