Hoe het werkt

De opzegtermijn bij Woonstede is minimaal 1 en maximaal 3 maanden. Dit geldt in alle situaties. U kunt op elk gewenst moment uw huur opzeggen. Zorg ervoor dat de gewenste datum van uw huuropzegging op een werkdag valt. Dit heeft te maken met het inleveren van uw sleutels. Als u 2 of 3 maanden van tevoren opzegt, mag u tot 1 maand van tevoren nog 5 werkdagen schuiven met de datum waarop u de sleutels van uw huurwoning inlevert.

U kunt snel, eenvoudig en op een tijdstip dat het u het beste uitkomt uw huur opzeggen via Mijn Woonstede. Al uw gegevens worden automatisch gevuld, dat scheelt tijd. 

Of vul het huuropzeggingsformulier in en onderteken het. Stuur het vervolgens aangetekend naar Woonstede, postbus 191, 6710 BD EDE of geef het formulier af aan de balie van de Woonwinkel, Telefoonweg 36 in Ede. Wij mailen u vervolgens een bevestiging van uw huuropzegging. Houdt uw verschillende inboxen goed in de gaten, het kan zijn dat onze bevestiging onbedoeld terecht komt bij inbox 'ongewenst'.

TIP!  Wacht niet met het opzeggen tot het laatste moment. Hoe eerder Woonstede op de hoogte is van uw huuropzegging, hoe groter de kans dat eventuele overname van roerende goederen op tijd geregeld kan worden met een nieuwe huurder.

 
Terug  Terug