NIEUWS - 18 juni 2021

RRS lost vanaf 1 juli rioolproblemen op

Vanaf 1 juli helpt de firma RRS de huurders van Woonstede met al hun rioolproblemen. RRS stelt zich graag even voor:  

"Riool Reinigings Service RRS is opgericht op 1 januari 1972. In de afgelopen 49 jaar hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Inmiddels mogen we ons zelfs marktleider noemen. Daar zijn we trots op, maar onze blik blijft op de toekomst gericht. We blijven investeren, zowel in onze mensen als in techniek, om u optimale service te bieden. 

Wij verhelpen rioolproblemen, maar nog liever voorkomen wij ze. Zo adviseren wij u graag over wat er wel en vooral niet in u afvoer mag op https://www.rrs.nl/voorkom-rioolproblemen/. Hoe u zelf kleine ongemakken kunt verhelpen, kunt u lezen op https://www.rrs.nl/zelf-riool-ontstoppen/.  Alvast een tip: gebruik geen duur ontstoppingsmiddel! Dat is slecht voor de afvoer, kan bij contact met de huid brandwonden veroorzaken en is ook nog eens slecht voor uw portemonnee. 

Natuurlijk is het hebben van een verstopt riool erg vervelend, maar wij helpen u graag. Het maken van een afspraak kan eenvoudig via https://afspraak.rrs.nl/ of u kunt 24/7 bellen met 026-3194600."