NIEUWS - 2 mei 2019

Nieuwe vacatures bij Woonstede

Een thuis is een plek waar je je goed voelt, waar je kunt ontspannen en lekker kunt leven. Woonstede helpt mensen aan een thuis: starters, senioren, jonge gezinnen, uitbreidende gezinnen of juist uit elkaar gaande gezinnen. Onze belangrijkste doelgroep bestaat uit mensen met een smalle beurs en mensen die niet zelfstandig in hun woonruimte kunnen voorzien. Ons doel is slim investeren, kwalitatief goed bouwen en efficiënt onderhouden.

Nieuwe collega's
We zoeken nieuwe collega's die zich hiervoor willen inzetten. Wij geven je het vertrouwen om initiatief te tonen en buiten de gebaande paden te gaan. Dit noemen we creativiteit en is één van onze kernwaarden samen met klantgericht, resultaatgericht en maatschappelijk betrokken. Deze waarden brengen we in de praktijk door goed samen te werken: met huurders, met maatschappelijke organisaties, met ketenpartners en met elkaar. Lijkt het je wat om bij ons te werken? 

Kijk op onze vacaturepagina

Maar hoe is het werken bij Woonstede?
Om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie kun je het beste kijken op onze 'werken bij' pagina. Daar is ook meer informatie opgenomen over onze secundaire arbeidsvoorwaarde en andere informatie van de organisatie.