NIEUWS - 18 oktober 2018

 
Bunschoterhof naam voor nieuw woongebouw

Aan de Verlengde Amsterdamseweg werd donderdag 18 oktober een gloednieuw woongebouw opgeleverd met 55 appartementen voor senioren. Directeur van Woonstede, Marian Teer en directeur Bob Winters van Kuiper Bouw uit Arnhem onthulden de naam op de gevel.

De appartementen zijn gebouwd op de plek waar vroeger de Paasbergschool stond. Het ontwerp is van OpZoom architecten uit Arnhem. Ze ontwierpen een licht gebouw met een veranda rond een half open parkeergarage. Een pluspunt van de appartementen is dat ze geschikt zijn voor mensen die nu of in de toekomst een lichte zorgvraag hebben.

Groen pleintje
De hoofdentree van de Bunschoterhof ligt aan het nieuwe pleintje dat door de gemeente wordt aangelegd. Het krijgt een fleurige uitstraling en enkele bomen. Wijkbewoners kunnen hier elkaar ontmoeten. Bij de opening was er ook veel belangstelling uit de wijk. Omwonenden kwamen even een kijkje nemen naar het eindresultaat. Als dank voor hun geduld bij de overlast werd men getrakteerd op een feestelijk drankje en poffertjes.


Impressie van het toekomstige pleintje aan de Verlengde Amsterdamseweg