NIEUWS - 12 juni 2018

 
Viering hoogste punt De Blokken, Ede

De bouw van betaalbare nieuwe huurwoningen in Ede gaat voorspoedig. Woonstede en Schutte bouw & ontwikkeling vierden op 12 juni het hoogste punt van project De Blokken, een duurzaam project aan de Verlengde Blokkenweg.

Als dank voor het goede werk, zorgde Woonstede voor een warme lunch op het bouwterrein. De bouwvakkers zorgden voor een vlag in top. Bij dit project in Ede Zuid, tussen de Verlengde Blokkenweg en de Zanderijweg bouwt Schutte bouw & ontwikkeling in opdracht van Woonstede aan 45 betaalbare huurwoningen.

Het gaat om 26 eengezinswoningen en 19 appartementen. Het ontwerp is van Mies Architecten, bekend van de woningen op Park Reehorst Zuid. De woningen worden gasloos gebouwd en worden voorzien van zonnepanelen. Warm water voor CV en tapwater krijgt men van het groene warmtenet van Warmtebedrijf Ede.   

Vele opleveringen
Oplevering is naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar, een periode waarin Woonstede ook de Uitvindersbuurt (29 eengezinswoningen, 24 appartementen), het Zuidplein (25 appartementen) en de Simon Stevinkazerne (40 appartementen) oplevert. In Scherpenzeel wordt nog voor de zomer de Bruinhorsterlaan (14 woningen) opgeleverd, wat een totaal van 177 nieuwe huurwoningen betekent.