Nieuws - 22 februari 2018

  
Woonstede levert 16 appartementen in Lunteren op

Aan de zuidelijke rand van Lunteren worden binnenkort 16 nieuwe appartementen opgeleverd. De woningen worden turn key door aannemer Heijmans aan Woonstede opgeleverd. De eerste huurder krijgt binnenkort de sleutels van de woning.

De appartementen maken deel uit van het grotere nieuwbouwplan Zandscheer. Daarin worden naast de appartementen ook enkele koopwoningen gebouwd. Eind 2016 jaar is aannemer Heijmans gestart met de bouw van een appartementengebouw met 27 appartementen. Van die appartementen worden er 16 verhuurd door Woonstede.

Zonnepanelen
Het zijn appartementen van 70 m2 met vrij uitzicht op veel groen. Het ontwerp sluit aan op de naastgelegen woningen in jaren '30-stijl. Het gebouw heeft drie woonlagen met zonnepanelen op het dak. Het zijn de eerste nieuwbouwwoningen die Woonstede dit jaar oplevert.

Vele nieuwbouwprojecten
Woonstede werkt hard aan de beschikbaarheid van huurwoningen in de gemeente Ede en Scherpenzeel. Zo bouwt de woningcorporatie aan de Ericahorst (aan de Ganzeweide) aan de  Bunschoterhof (centrum Ede), in de Uitvindersbuurt (veld D en de Blokken) en op het kazerneterrein. In Scherpenzeel wordt gewerkt aan de Bruinhorsterlaan en aan de Parklaan. De meeste projecten worden naar verwachting nog voor het eind van 2018 opgeleverd.