Welkom op onze nieuwe website!

Wat leuk dat u een kijkje op onze gloednieuwe website neemt! We vroegen een aantal huurders met ons mee te denken en kijken. Zij zijn erg tevreden over het resultaat. Hopelijk bent u dat ook. Als u er blij van wordt, dan zijn wij dat ook!

Vanaf nu kunt u veel woonzaken gewoon online regelen met uw Mijn Woonstede account. Ook vanaf uw telefoon of tablet. Zo kunt u op elk moment een reparatieverzoek bij ons indienen en zelf een afspraak maken. Of uw huur opzeggen. U maakt een account aan via de website met de activatiecode die u in een brief van ons hebt gekregen. Belt u liever om uw woonzaken te regelen? Dan kan dat natuurlijk ook nog steeds.

Ik nodig u van harte uit om even wat op onze website rond te neuzen. U vindt er bijvoorbeeld veel informatie over onze (nieuwbouw-)projecten. Altijd leuk om even te bekijken. Maar u vindt er ook veel antwoorden op vragen die u misschien heeft over uw huis of huur.

We zijn erg benieuwd of u nog iets mist of graag anders zou zien. Klik dan op ‘Uw mening’. Wij gaan er graag mee aan de slag.

Ondertussen vergeten we niet waar het echt om gaat: wonen naar je zin. Hopelijk draagt onze website daar een klein steentje aan bij.

Groet, Marco de Wilde