Verhalen over wonen

De afgelopen maanden ging ik een paar keer per week op bezoek bij u, onze huurders. En de komende periode gaat dat nog even zo door. Gelukkig maar, want zo leer ik u kennen. Vaak laat u me het hele huis zien. Dat vind ik ongelofelijk leuk. In bijna elk vertrek dat we samen bekijken, schuilt een verhaal. Huizen zitten immers vol herinneringen. Natuurlijk hoor ik ook veel over uw ervaringen met Woonstede. Positieve en minder positieve.

Zo ga ik elke keer weer bepakt en bezakt met verhalen terug naar ons kantoor. Verhalen over hoe fijn u woont. Maar ook welgemeende adviezen hoe het beter kan. Die nemen we ons ter harte. De kunst daarbij is dat we niet alleen de vraag van één huurder oplossen, maar er ook in bredere zin van leren. Want dan hebben andere huurders er ook plezier van. Ook nodigen we u soms uit op kantoor om met ons in gesprek te gaan over onze dienstverlening. Hoe mooi is dat? Dat u als huurder de moeite neemt om uw kostbare tijd en energie te steken in de verbetering van onze dienstverlening. Dat zegt veel over onze relatie. Hetzelfde geldt trouwens voor al die huurders die mij zo gastvrij ontvangen.

Nogmaals dank daarvoor! U weet niet half hoe leuk ik het vind om uw verhaal te horen. Wie weet, tot ziens bij u thuis. Ik kom graag langs!

- Marco