Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Verbeteren woning/woonomgeving

 
Mag ik een parket-, laminaat- of tegelvloer leggen?
Voor het leggen van laminaat, parket of een houten vloer heeft u geen toestemming nodig. Melden is voldoende. Vul direct het formulier 'melden veranderen woning' in op deze website.

Voor het leggen van een tegelvloer heeft u wel toestemming nodig. Vul hiervoor het formulier 'toestemming veranderen woning'in.
Mag ik mijn woning verbouwen en wat gebeurt er als ik ga verhuizen?
Ja, dat mag. Bepaalde veranderingen moet u melden en voor andere veranderingen of verbouwingen heeft u toestemming nodig van Woonstede. Wij stellen namelijk een aantal voorwaarden.U mag bij verhuizing de verandering ‘meenemen’. U moet dan wel de woning in oorspronkelijke staat terugbrengen.
Mag ik na het kopen van de woning zelf dingen veranderen aan de woning zonder toestemming van Woonstede?
Ja, u mag zelf bepalen wat u verandert in uw eigen woning. Houd er rekening mee dat veranderingen waardebepalend kunnen zijn.
Waar kan ik terecht als ik toestemming nodig heb van Woonstede voor veranderingen in mijn woning?
Bepaalde veranderingen moet u melden en voor andere veranderingen of verbouwingen heeft u toestemming nodig van Woonstede. De formulieren hiervoor staan op deze website bij Meer regelen.
Waar kan ik terecht voor het onderhoud aan mijn Vrijekeuswoning (koop)
Het onderhoud van de woning komt voor uw eigen rekening. Bij een appartement komt de binnenkant van de woning voor eigen rekening. De buitenkant en de gemeenschappelijke ruimten voor rekening van de Vereniging Van Eigenaren
Waar vind ik de voorwaarden voor het onderhoud van een tuin ?
Bijna iedereen heeft een andere mening over hoe een tuin er uit moet zien. Slecht onderhoud van het groen in een tuin mag in ieder geval geen gevaarlijke situaties opleveren. Het groen kan bijvoorbeeld het zicht belemmeren voor verkeer en voetgangers.
Wat is de afvalpas?
De afvalpas is een elektronische kaart. Op de afvalpas staat een tegoed, waarmee u gratis een bepaalde hoeveelheid grof huishoudelijk (tuin) afval kunt wegbrengen naar ACV of laten ophalen door ACV.
 
Terug  Terug