Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Nicolaas Maesstraat 6 - Ede


Leuke middenwoning met losse stenen berging en tuin op het westen. De woning is gelegen in een rustig straatje waar geen verkeer voor de deur langs komt. Naast de woning is voldoende parkeergelegenheid. Het perceel bedraagt ca. 120m2 en dient nog te worden ingemeten. De woning is gesitueerd aan een rustige straat in de nabijheid van een speeltuin, scholen en winkelcentrum 'De Stadspoort'. Diverse uitvalswegen zoals de A12 en A30 zijn nabij gelegen. 

De indeling
Begane grond: Hal/entree met meterkast (4 groepen en dubbele aardlekschakelaar) en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en in het midden is de hal met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. De open keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en kijkt leuk weg naar de tuin. 
Eerste verdieping: Overloop met toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn erg ruim. De slaapkamer aan de voorzijde is recht opgetrokken. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakraam. De badkamer is uitgerust met een douchehoek, wastafel, toilet en venster voor daglicht toetreding en ventilatie. De badkamer is ruim en onlangs voorzien van nieuw tegelwerk. 
Tweede verdieping: Via vaste trap bereikbare zolderverdieping met wasmachine aansluiting, CV-ketel opstelplaats en mechanische ventilatie. Tevens is hier een vierde slaapkamer aanwezig welke is voorzien van een groot dakraam aan de achterzijde. Boven de slaapkamer bevindt zich nog een bergzolder. 

De hele woning is voorzien van een nette laminaatvloer. 

Bijzonderheden: 
- Zonnige achtertuin op het westen; 
- Aan rustige straat gelegen; 
- Er kan door de koper gekozen worden uit de volgende notarissen: Van Putten Van 
Apeldoorn notarissen, Notaris.com, Posthuma & Schutte netwerk notarissen en 
Nijland notarissen; 
- Bouwtechnisch rapport is aanwezig; 
- Het perceel dient nog te worden ingemeten door het kadaster. Deze kosten zullen 
voor rekening van de kopende partij zijn.

Voor meer informatie en foto's van deze woning, neem een kijkje op Funda.

 
Terug  Terug