Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Anjelierlaan 18 2 - Ede


Op de bovenste verdieping is het fijn wonen in dit driekamerappartement met maar liefst twee balkons. Je hebt mooi uitzicht aan de voor- en achterzijde, geen bovenburen en mooi lichtinval in alle kamers. Het appartement staat in de gevarieerde, gezellige Bloemenbuurt vlakbij winkelcentra Rozenplein en Bellestein, diverse sportfaciliteiten (o.a. De Peppel), het gezellige centrum en de uitvalswegen naar de N224, A12 en de A30. Treinstations Ede centrum en Ede-Wageningen zijn allebei met de fiets snel te bereiken en het mooie Proosdijpark met de kinderboerderij is een leuke plek om te bezoeken. 

De indeling
Appartementengebouw: De gemeenschappelijke, afgesloten entree heeft een intercominstallatie; de aansluitende hal geeft toegang tot de bergingen in de onderbouw en het trappenhuis naar de bovengelegen verdiepingen. De berging die bij dit appartement hoort is lekker ruim; hier kun je veel spullen bewaren en je fiets veilig parkeren. Aan de voor- en achterzijde heeft het gebouw een goed onderhouden, gemeenschappelijke tuin. 
Derde verdieping: Het appartement heeft een ruime hal met een meterkast en biedt toegang tot alle vertrekken van dit appartement. Allereerst de woonkamer; een gezellige ruimte waar je voldoende ruimte hebt voor een zithoek. Door het grote raam heb je mooi uitzicht en de deur in de hoek geeft toegang tot het ruime, overdekte balkon op het zonnige zuidwesten. 
Aan de achterzijde is de L-vormige keuken met een eenvoudige wandopstelling; hier kun je je eigen droomkeuken realiseren. In de keuken is de deur naar het tweede, eveneens overdekte balkon op het noordoosten (ochtendzon; perfect voor een ontbijtje). Het appartement heeft twee slaapkamers, beiden met toegang tot één van de balkons. De badkamer is ingericht met een douche, wastafel en een granitovloer; het toilet zit in een aparte ruimte naast de badkamer. 

Bijzonderheden: 
- Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas; 
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (Benraad); 
- De servicekosten bedragen € 140,00 per maand; 
- Twee slaapkamers en twee balkons; 
- Gunstige ligging op de bovenste verdieping zonder bovenburen; 
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com en Posthuma en Schutte notarissen; 
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Voor meer informatie en foto's van deze woning, neem een kijkje op Funda.

 
Terug  Terug