Contact  Facebook  Twitter YouTube 

De Zoom 28 - Ede


Met een gunstige ligging met uitzicht op openbaar groen aan de voor- én achterzijde en een praktische indeling met drie slaapkamers en twee balkons is dit appartement een fijne plek om te wonen. Voor je fiets heb je een privé berging en het appartement heeft veel lichtinval. De Zoom is een rustige straat in de wijk ‘Bospoort’ en heeft een gunstige ligging ten opzichte van het centrum, de supermarkt en het treinstation. De wijk heeft veel openbaar groen en voldoende gratis parkeergelegenheid. 

De indeling 
Appartementengebouw: Het gebouw heeft een keurig verzorgde centrale entree met een elektrisch te openen toegangsdeur, bellentableau, brievenbussen en de trap naar de bovengelegen verdiepingen. In de onderbouw heeft het appartement een privé berging en het is maar één trap vanuit de centrale entree naar het appartement. 

Appartement: Via het gesloten portiek kom je in de ruime hal met de intercominstallatie en de meterkast. De wanden en het plafond zijn in een lichte kleur geschilderd en de moderne laminaatvloer is doorgelegd in nagenoeg het gehele appartement. De toiletruimte heeft een fonteintje en is keurig verzorgd.
De woonkamer heeft veel lichtinval en door de grote ramen heb je prachtig uitzicht op een breed plantsoen. Wil je genieten van de middag- en avondzon dan zal je vele uren doorbrengen op het balkon, te bereiken via een deur in de hoek van de woonkamer. De dichte keuken heeft een eenvoudige wandopstelling met onder- en bovenkasten; daarnaast is er een vaste kast en heb je toegang tot het tweede balkon, ditmaal gelegen op het oosten. 
Het appartement heeft drie (!) slaapkamers waarvan één met toegang tot het balkon en twee met een vaste kast voor je garderobe. Diverse appartementen hebben een van de slaapkamers toegevoegd aan de woonkamer. 
De badkamer is vanuit de keuken te bereiken en heeft een douche, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. De wanden zijn geheel betegeld in een neutrale, witte kleur.

Bijzonderheden
- De kozijnen zijn deels voorzien van isolatieglas; 
- Verwarming via blokverwarming, warm water via een geiser; 
- De servicekosten bedragen € 130,21 per maand; 
- Vrije ligging aan de voor- en achterzijde; 
- Voldoende openbare parkeergelegenheid vlakbij de centrale entree; 
- Nette laminaatvloer in nagenoeg het gehele appartement; 
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com en Posthuma en Schutte notarissen; 

Voor meer informatie en foto's van deze woning, neem een kijkje op Funda.

 
Terug  Terug