Contact  Facebook  Twitter YouTube 

De Zoom 1 - Ede


Keurig onderhouden 3-kamer-hoekappartement met dubbel balkon, gelegen op een van de mooiste locaties in Ede en nabij de bossen. Dit appartement is recent voorzien van nieuwe laminaatvloer en opnieuw geschilderd! Het appartement is in de nabijheid van het centrum van Ede, NS-station en uitvalswegen gelegen. 

Het appartement is via een afgesloten trappenhuis, met elektrisch te openen toegangsdeur, te bereiken en op de 1e - en onderste verdieping gesitueerd. In de onderbouw bevindt zich de ruime berging van 10 m2. 
 
Indeling 
De hal/entree met intercom installatie, meterkast, toiletruimte met fonteintje en toegang tot bijna alle vertrekken. 
De gesloten keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken. Tevens is er een deur naar het balkon aan de achterzijde van het appartement. Dit balkon is op het oosten gesitueerd. 
De woonkamer heeft kunststof kozijnen met dubbel glas. Tevens is er een deur naar het 2e balkon, welke op het westen is gelegen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de grote slaapkamer. Deze slaapkamer beschikt over kunststof kozijnen met dubbel glas, een zijgevel raam en een vaste kast, waar zich de geiser bevindt. Zowel vanuit de keuken als de slaapkamer is de badkamer te bereiken. Deze is volledig betegeld en uitgerust met een douchehoek, wastafelmeubel, wasmachine aansluiting en een venster voor daglicht toetreding. De 2e slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een deur naar het balkon. 

Bijzonderheden 
Verwarming Blokverwarming 
Warm water Geiser (eigendom) 
Isolatie Volledig dubbelglas 
Bouwjaar 1965 
Balkonligging Oost en west 
Aanvaarding In overleg 

Extra’s 
- Op een prachtige locatie gelegen nabij het centrum en de bossen; 
- Nieuw laminaat en schilderwerk binnen in 2017; 
- Volledig betegelde badkamer; 
- Privé berging in de onderbouw; 
- Servicekosten bedragen € 115,08 per maand; 
- Twee balkons aanwezig; 
- Voorschot stookkosten zijn € 70,00 per maand; 
- Aandeel in kosten onderhoud ketelhuis e.d. zijn circa € 10,80 per maand.

Voor meer informatie en foto's van deze woning, neem een kijkje op Funda.

 
Terug  Terug