Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Jan Th. Tooroplaan 36, Ede


Omringd door groen en gelijkvloers wonen in de ruim opgezette woonwijk Reehorst, dat kan in dit keurige compleet gerenoveerde driekamer appartement gelegen op de begane grond. Nooit meer trappen lopen en u heeft de beschikking over een overdekt terras én een klein tuintje. Het appartement heeft kunststof kozijnen met isolatieglas, eigen CV ketel, mooie laminaatvloer en een nette doucheruimte, toilet en keuken.

Het appartement grenst aan de voor- en achterzijde aan een brede groenstrook met bomen en voor de bewoners is er een gemeenschappelijke parkeerplaats. Er zijn veel voorzieningen in de buurt, zoals een bushalte, treinstation Ede-Wageningen, sporthal de Reehorst, winkelcentra de Nieuwe Manen en de Stadspoort, basisscholen, kinderopvang en middelbaar onderwijs. De snelwegen A12 en A30 zijn snel te bereiken en aan het einde van de straat is ziekenhuis Gelderse Vallei.

Indeling
Het appartement ligt op de begane grond, u hoeft geen gebruik te maken van een gemeenschappelijke entree en trappenhuis. De galerij is overdekt en de afstand vanaf de parkeerplaats is kort. Het appartement heeft een praktische privé berging, centraal in het appartementengebouw.

   


Begane grond:
Via de overdekte galerij komt u in de lange hal die toegang geeft tot alle vertrekken van het appartement. De wanden en plafonds zijn in het gehele appartement in een lichte kleur geschilderd en in nagenoeg het gehele appartement ligt een nette laminaat vloer. Aan het einde van de hal is de deur naar de woonkamer, een mooie ruimte met veel lichtinval en uitzicht op het tuintje en de achtergelegen brede groenstrook. In de hoek van de woonkamer is de deur naar het deels overdekte terras, gelegen op het oosten. De keuken is aan de galerijzijde en heeft een eenvoudige wandopstelling waar ruimte genoeg is om uw eigen apparatuur en een ontbijttafel te plaatsen. In de hoek van de keuken hangt de CV ketel. Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan één met een deur naar het terras en een vaste kast. Beide slaapkamers zijn keurig afgewerkt en hebben grote ramen met uitzicht op openbaar groen. Dan de badkamer; een geheel betegelde ruimte die plaats biedt aan een ruime douche en een wastafel; het toilet zit in een aparte ruimte naast de badkamer. De kleurstelling van de badkamer en de toiletruimte is helemaal van deze tijd en kan nog jaren mee.

Exterieur:
Het begane grond appartement heeft een overdekt terras en een privé tuintje, dat grenst aan een brede groenstrook.

Bijzonderheden
- Compleet gerenoveerd 3-kamerappartement op de begane grond; ideaal als u gelijkvloers wilt wonen;
- Overdekt terras én een tuintje;
- Verwarming en warm water via individuele CV ketel;
- Alle kozijnen, ramen en deuren zijn (m.u.v. de voordeur) uitgevoerd in kunststof en voorzien van isolatieglas;
- Nette vloer-, wand- en plafondafwerking; keurige toiletruimte, badkamer en keuken;
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com, Nijland Notaris en Posthuma en Schutte notarissen;
- Servicekosten bedragen € 118,30 per maand;
- Recent is het gehele appartement vernieuwd, met onder andere: nieuwe CV installatie, keuken, sanitair, kozijnen, binnendeuren, elektra etc.

Meer informatie
Voor meer informatie en foto's van deze woning gaat u naar Funda
 


 
Terug  Terug