Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Dennenlaan 315 - Ede

Comfortabel en instapklaar driekamerappartement op de derde verdieping. Het appartement heeft een grote, goed indeelbare woonkamer (ca. 28m2) met toegang tot het balkon, open keuken met hoekopstelling en een badkamer die zowel via de gang als de slaapkamer te bereiken. 
Het gebouw ligt in Ede-Oost en is vlakbij station Ede-Wageningen, het centrum, bos en de hei. Ook op het eigen terrein van ca. 1,25 hectare kunt u heerlijk wandelen.
Om in aanmerking te komen voor dit appartement moet u minimaal 55 jaar oud zijn en geheel zelfredzaam.

Indeling
Appartementengebouw: centrale entree met naast brievenbussen en bellentableau een bemande receptie (overdag).
Appartement: entree, hal. Toiletruimte met toilet en fonteintje. Royale woonkamer met toegang tot het balkon. Keuken met een nieuwe hoekopstelling voorzien van een koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat en een afzuigkap. Grote slaapkamer (19m2) aan de achterzijde en de tweede slaapkamer is (10m2). De badkamer is zowel via hal als via de grote slaapkamer te bereiken. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van douchecabine, wastafelmeubel, designradiotor, wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden
- Comfortabel driekamerappartement met eigen berging;
- Kopen met korting (Stichting Woonstede): deze woning wordt door Stichting Woonstede aangeboden conform de koopgarant regeling (betreft kopen met korting middels een erfpacht constructie). Hierbij koopt u de woning voor een koopsom van €112.500,- k.k. met 25% korting ten opzichte van de vrije verkoopprijs. Bij een toekomstige verkoop is Woonstede verplicht de woning terug te kopen met een 50/50 verdeling over de eventuele winst of verlies. Nadere informatie over “kopen met korting” is te vinden op de website van Woonstede. Het is ook mogelijk om deze woning volledig in eigendom te verkrijgen. In dat geval bedraagt de koopprijs €150.000,- k.k.
- Om in aanmerking te komen voor dit appartement moet u tenminste 55 jaar oud zijn en geheel zelfredzaam.

Voor meer informatie en foto's van deze woning, ga naar Funda

 
Terug  Terug