Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Glashorst 2A Scherpenzeel

Aan de Glashorst 2a te Scherpenzeel is te koop gekomen dit in het centrum gelegen vierkamerappartement op de begane grond met een balkon op het zuiden en een parkeerplaats en berging in het souterrain.

Het appartement betreft een voormalig huurappartement en is per direct beschikbaar. Het appartement is voorzien van een laminaatvloer, een keukenblok zonder apparatuur en een leuke en lichte afwerking. Wij zullen de tekst niet al te lang maken omdat wij vinden dat u dit appartement echt zelf met eigen ogen moet ervaren.

De indeling is als volgt: Via de centrale entree met brievenbussen en bellentableau komt u binnen in het royale trappenhuis met lift. Met deze lift kunt u naar uw eigen ruime parkeerplaats of berging in het souterrain. Loopt u echter rechtdoor dan komt u in de gemeenschappelijk en goed onderhouden binnentuin met toegang naar uw eigen voordeur. Vanuit de hal heeft u toegang tot de drie slaapkamers, badkamer met inloopdouche en wastafel, separaat toilet, cv-ruimte, royale woonkamer met zeer veel lichtinval en een open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot uw eigen leuke balkon.

Kortom wilt u centraal wonen in het mooie Scherpenzeel dan zien wij u graag verschijnen.

Omschrijving
Entree, hal, badkamer, toilet, meterkast, cv-kast, woonkamer, keuken, drie slaapkamers, balkon.

Tuin
Eigen balkon op het zuiden

Bijzonderheden
Direct beschikbaar
Parkeerplaats in de kelder
Ruime berging in de kelder
Gemeenschappelijke tuin
 
Terug  Terug