Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Ferdinand Bolstraat 31 - Ede

Een èchte gezinswoning die we hier aanbieden. Praktisch in de indeling met o.a. 3 (mogelijkheid voor 5) slaapkamers, een diepe tuin op het westen en een ruime woonkamer van circa 31m². Met de ligging zit het ook goed. Vlakbij winkelcentrum ‘Stadspoort’, diverse scholen en uitvalswegen.

Begane grond
Entree, hal met een garderobehoek en meterkast (5 groepen en een aardlekschakelaar). Toiletruimte met een toilet, fonteintje en raam. Ruime woonkamer met het zitgedeelte aan de voorzijde van de woning en het eetgedeelte aan de achterzijde. Open keuken met een eenvoudige wandopstelling voorzien van een kunststof blad, dubbele spoelbak, diverse lades en onder- en bovenkasten.

Eerste verdieping
Overloop. Slaapkamer 1 (hoofdslaapkamer) aan de achterzijde. Slaapkamer 2 en 3 aan de voorzijde. Eenvoudige badkamer met een douchehoek, wastafel, toilet, radiator, raam en een aansluiting voor een wasmachine.
Tweede verdieping: Grote open zolder met 2 dakvensters en een hr-combiketel. Deze ruimte is geschikt voor het realiseren van 1 of 2 extra (slaap-)kamers.

Vraagprijs: € 175.000,- k.k. 

Voor meer informatie en foto's van deze woning, ga naar Funda
 
Terug  Terug