Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Sjabloon : Aanbod koopwoningen

Een eengezinswoning ten voeten uit. Praktisch in de indeling met onder andere 3 (met een mogelijkheid voor 4) ruime slaapkamers, een diepe tuin, een woon- / eetkeuken en een royale woonkamer. Met de ligging zit het ook goed. Aan een woonerf vlakbij het winkelcentrum 'Bellestein' en diverse scholen. Parkeren kan op eigen terrein.

Indeling 
Begane grond: Entree, hal met een meterkast. Royale woonkamer aan de voorzijde van woning. Tussenhal met een toiletruimte met een toilet en fonteintje. Woon-/eetkeuken met een beukenkleurige wandopstelling voorzien van een kunststof blad, spoelbak, diverse lades en onder- en bovenkasten.
Eerste verdieping: Overloop. Slaapkamer 1 en 2 (hoofdslaapkamer) aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3 aan de voorzijde. In alle slaapkamers ligt laminaat. Badkamer met een wastafel, toilet, douchehoek, radiator, raam en betegeling tot het plafond. De eerste verdieping is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas.
Tweede verdieping: Grote open zolder met een hr-combiketel en aansluiting voor een wasmachine. Het is mogelijk om hier 1 à 2 (slaap)kamers te realiseren.

Bijzonderheden

- Recent van binnen geschilderd en voorzien van laminaat;
- Bestrating van de openbare weg, Jaarsveld, is in 2016 vernieuwd;
- Keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten van Apeldoorn notarissen, Notaris.com, Nijland Notaris en Posthuma en Schutte notarissen;
- Het perceel dient nog ingemeten te worden door het Kadaster, de kosten hiervoor zijn voor rekening koper;
- Er is een bouwtechnisch rapport aanwezig;
- Voor deze woning kunt u een starterslening krijgen. De Gemeente Ede heeft hier echter een beperkt budget voor beschikbaar gesteld. Wees er daarom snel bij, want op is op! Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden;
- Aspirant kopers kunnen gratis materiaal voor schuttingen (gaas en hedra) afhalen bij de Gemeente Ede. Dit dient door de koper zelf geplaatst te worden. 

Vraagprijs
€ 169.500 k.k.

Voor meer informatie: ga naar Funda

 
Terug  Terug